Revolution för mönsterköp

The Pattern Agency är en digital agentur för unik skandinavisk mönsterdesign. Vi kortar ledtider och förenklar inköpsprocessen genom digitala tjänster. Tillsammans med noggrant utvalda formgivare så erbjuder vi en bred katalog med unika mönster inom det skandinaviska uttrycket samt stor kunskap inom mönsterdesign. Tillgängligt 24 timmar, 7 dagar i veckan.

Pattern Pitch™

Pattern Pitch är tjänsten som låter dig lägga ut specifika designuppdrag till våra 30 formgivare. Hela flödet hanteras digitalt på siten; från brief, val av pitch samt kommunikation med designer till betalning och slutleverans. 

Pattern Stock™

Pattern Stock är som ett råvarulager för designers och inköpare; över 200 klassiska mönster i svart-vitt, färdiga för produktion, bara att anpassa färg, skala eller till produkt och material.

The Forecast™

The Forecast är vår digitala trendrapport som släpps två gånger per år. Vi samarbetar med några av branschens främsta experter och tillsammans förpackar vi framtidsanalys på ett nytt och lättillgängligt sätt. Lanseras under 2023.

om oss

The Pattern Agency grundades 2016 för att förbättra, effektivisera och digitalisera för beställare och köpare av mönster och grafisk form. Vi upplevde att det fanns möjlighet att förbättra processerna för inköp av mönster och grafisk design, för båda parter – frilansande designer och inköpare. Idag drivs The Pattern Agency av Ellen Flybäck tillsammans med Mohammed Kossir och Vedran Kovacevic.

Vi vill digitalisera flödet och underlätta tillgången till högkvalitativ skandinavisk mönsterdesign genom smarta och användarvänliga tjänster. Alltid digitalt, alltid tillgängligt. 

Frågor? Kontakta oss gärna!

Ellen Flybäck

Ellen Flybäck

VD & Creative Director - Ellen tar hand om vårt innehåll, våra formgivare samt hur vi ser ut.

Mohammed Kossir

Affärsutvecklare - Mohammed utvecklar och finslipar vårt tjänsteutbud samt tar hand om nya och gamla kunder.

Vedran Kovacevic

COO - Vedran är ansvarig för vår drift och ser till att vårt bolag alltid rullar.

Sign Up!

Att registrera en användare är gratis! Fyll i formuläret så skickar vi en bekräftelse till e-postadressen du angett. Observera att du måste ha tillgång till ditt företags organisationsnummer för att kunna registrera dig. 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.