Revolution för mönsterköp

The Pattern Agency är en digital agentur för unik skandinavisk mönsterdesign. Vi kortar ledtider och förenklar inköpsprocessen genom digitala tjänster. Tillsammans med noggrant utvalda formgivare så erbjuder vi en bred katalog med unika mönster inom det skandinaviska uttrycket samt stor kunskap inom mönsterdesign. Tillgängligt 24 timmar, 7 dagar i veckan.

Pattern Pitch™

Pattern Pitch är tjänsten som låter dig lägga ut specifika designuppdrag till våra 30 formgivare. Hela flödet hanteras digitalt på siten; från brief, val av pitch samt kommunikation med designer till betalning och slutleverans. 

Pattern Stock™

Pattern Stock är som ett råvarulager för designers och inköpare; över 200 klassiska mönster i svart-vitt, färdiga för produktion, bara att anpassa färg, skala eller till produkt och material.

The Forecast™

The Forecast är vår digitala trendrapport som släpps två gånger per år. Vi samarbetar med några av branschens främsta experter och tillsammans förpackar vi framtidsanalys på ett nytt och lättillgängligt sätt. Lanseras hösten 2022.

Sign Up!

Att registrera en användare är gratis! Fyll i formuläret så skickar vi en bekräftelse till e-postadressen du angett. Observera att du måste ha tillgång till ditt företags organisationsnummer för att kunna registrera dig. 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.