Formgivare?

Vill du vara med och skapa den bästa digitala plattformen för Skandinavisk mönsterdesign? Ansök om att ansluta dig till oss idag!

Som ansluten designer förbinder du dig att finnas representerad på plattformen under 5 år och att du vid försäljning upplåter upphovsrätten till dina mönster under en begränsad tid.  Din designerprofil på plattformen ska innehålla minst 15 originalmönster som är unika för plattformen. I vår designermiljö laddar du upp mönster och kan pitcha på uppdrag från Pattern Pitch.

Vi erbjuder dig en full-service plattform riktad till designindustrin med målet att digitalisera och förenkla inköpsprocessen för Skandinavisk mönsterdesign. Internationell lansering är planerad samt även en ny digital trendtjänst.  För detta har The Pattern Agency ett arvode på 20% före moms på all försäljning som sker på plattformen.

Våra kunder består av stora bolag så som Hemtex, Nordic Nest och JYSK till mindre designbolag som Morris och me&i.

Intresserad?

Fyll i en intresseanmälan och bifoga en portfolio (PDF) med exempel på ditt uttryck och eventuella andra uppdrag som du haft. Anmälan är inte bindande.

Vi bedömer varje portfolio utefter hur uttrycket kompletterar katalogen och om vi anser oss ha ett kundunderlag. Vi återkommer till dig inom två veckor.

International designer? We specialise in pattern & print design by Scandinavian designers so unfortunately we do not accept applications from designers outside of Scandinavia yet. But you never know, things might change in the future!

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.