VAD ÄR THE PATTERN AGENCY?

The Pattern Agency är en digital B2B-tjänst för unik Skandinavisk mönsterdesign. Vi riktar oss till designföretag som löpande köper mönster till sina kollektioner, produkter och tjänster.

Vårt mål är att förkorta ledtiden och förenkla inköpsprocessen genom att erbjuda kunden en digital helhetslösning med tjänster för mönsterdesign och inköp. Inget behov av en offert-process med en agentur eller att boka in möte med en säljare. Och tjänsten finns tillgänglig 24/7!

HUR FUNKAR DET?

Plattformen består idag av en stor katalog med unika mönster av noggrant utvalda skandinaviska designer samt tjänsterna Pattern Stock och Pattern Pitch.

Pattern Stock är som ett råvarulager för designers med över 200 klassiska mönster i svart-vitt, bara att anpassa med färg, skala eller till produkt.

Pattern Pitch är tjänsten som låter dig lägga ut specifika designuppdrag till våra formgivare. Hela flödet hanteras digitalt från brief till betalning och slutleverans. 

FORMGIVARE

The Pattern Agency har gjort ett noggrant urval av nya och etablerade skandinaviska mönsterformgivare.

Vi vill erbjuda våra kunder ett brett uttryck inom skandinavisk design och tillgång till professionell kunskap och erfarenhet inom mönsterdesign.

REGISTRERA ETT KONTO!

ÄR DU MÖNSTERDESIGNER?

Är du formgivare och intresserad av The Pattern Agency? Gör en intresseförfrågan genom att fylla i vårt formulär för designers.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.