Välkommen till The Pattern Agency!

Välkommen till den digitala plattformen för Skandinavisk mönsterdesign! Vi har uppdaterat utseendet, förbättrat upplevelsen och lanserat en ny tjänst: Pattern Pitch. Pattern Pitch låter dig ladda upp en designbrief till ett mönsteruppdrag som går ut till våra anslutna designer. De pitchar sedan på uppdraget och du väljer vilken pitch du går vidare med. 
Och det kommer mera; under våren 2021 lanserar vi The Forecast – vår omvärldsbevakning för designbranschen! Men redan till hösten 2020 tjuvstartar vi genom att presentera inspiration i ett nytt format.

"Förenklar och snabbar upp vårt arbete"
"The Pattern Agency förenklar och snabbar upp vårt arbete. Resultatet: Unika mönster av hög kvalitet som vi dessutom i nästa steg fått lova att anpassa, justera och forma efter egna önskemål för en fin och unik slutprodukt."

“Vi och våra kunder älskar”
”Genom the Pattern Agency har vi hittat flera tryck till våra klädkollektioner som både vi och våra kunder älskar”

"Smidigt & leveranssäkert"
"Vi har använt oss av The Pattern Agency vid flera tillfällen. Det är smidigt och leveranssäkert, vi har varit lika nöjda med resultatet varje gång.” - Linn Alsén, Creative Director, MORRIS
Föregående
Nästa

Möt några av våra designers

Du hittar alla våra designers här

Essy Winnerholt

Hanna Meyer

Lantz/Varghans

The Pattern Agency har skapat ett nätverk av trend-kunniga personer som paketerar framtiden i digitala trendrapporter för oss. En unik tjänst enbart för våra kunder. 

Lanseras i våren 2021.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.